20130330

Μην ουρλιάζεις όταν κάνεις σεξ!

Τη γειτονιά σήκωσε στο πόδι, ερωτευμένο ζευγάρι κατά τη διάρκεια των ερωτικών τους περιπτύξεων. Οι δύο νέοι δεν μπόρεσαν να κρύψουν ούτε το πάθος τους, ούτε την ερωτική τους επιθυμία αλλά ούτε και την ανθρωπινή ανάγκη τους για sex. Έτσι λοιπόν κατά τη διάρκεια της ερωτική τους πράξης δεν έλαβαν καθόλου υπόψη τους πως σε μία γειτονιά εκτός από εκείνους συμβιώνουν και άλλοι άνθρωποι οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν ήθελαν να μοιραστούν μαζί τους τις στιγμές της έντονης ηδονής τους. Οι φωνές των δυο νέων προκάλεσαν τον εκνευρισμό των γειτόνων με αποτέλεσμα….Να καλέσουν την αστυνομία για διατάραξη της κοινής ησυχίας!!!

Σύμφωνα με πηγές του ξένου τύπου η νεαρή κοπέλα πληγώθηκε πολύ από την συμπεριφορά των γειτόνων της, αναφέροντας στην αστυνομία πως «δεν μπορείς να ζεις σε μία πόλη που δεν σου επιτρέπει να κάνεις sex όπως και όποτε θες», ενώ ο νεαρός άνδρας δήλωσε απλά απογοητευμένος.

Το θέμα απασχολεί αρκετά τις Αρχές και ιδιαίτερα τον ντετέκτιβ  Trevor Lovegrove της αστυνομίας του Sturt ο οποίος σε δημοσίευμα του στο ξένο τύπο αναφέρει «Οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή μέσα στο σπίτι τους, αλλά όταν οι ενέργειές της προσωπικής τους ζωής έχουν επιπτώσεις στις ζωές των άλλων, η Αστυνομία πρέπει να παρέμβει».πηγή: http://www.gamoi.com

20130315

Η "Κονδυλένια" περιλαμβάνεται στα 10 Καλύτερα παραθαλάσσια σημεία της Ευρώπης

Θέα απο την "Κοντυλένια"
Ο Ρικ Στιβς είναι ένας από τους σημαντικότερους συγγραφείς ταξιδιωτικών βιβλίων και παρουσιαστές τηλεοπτικών τουριστικών εκπομπών της αμερικάνικης τηλεόρασης, ειδικός σε ό,τι έχει σχέση με την ευρωπαϊκή ήπειρο και τα αξιοθέατά της. Κι επειδή το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά, ο Στιβς αποκάλυψε στην εφημερίδα  USA TODAY τα 10 καλύτερα παραθαλάσσια στέκια της Ευρώπης, ανάμεσα στα οποία και μια ελληνική ταβέρνα.

Η εκλεκτή ελληνική ταβέρνα που επελέγη μεταξύ των 10 ομορφότερων παραθαλάσσιων σημείων της ηπείρου μας είναι η "Κονδυλένια" και βρίσκεται στην Ύδρα. Σύμφωνα με τον Ριβς, το σημείο όπου βρίσκεται η "Κονδυλένια" παντρεύει τη γοητεία του λιμανιού Καμίνια με την κίνηση των ιπτάμενων δελφινιών και των παλιών φορτηγών πλοίων, τα οποία αποκαλεί χαρακτηριστικά "κάστρα της σκουριάς", και όλα αυτά σε συνδυασμό με την όμορφη θέα που προσφέρει η απόδραση σ' ένα ελληνικό νησί. Στους επισκέπτες συστήνει να προτιμήσουν τα μπροστινά καθίσματα της βεράντας για ένα ποτήρι ούζο και τη σκεπαστή βεράντα στην πάνω πλευρά του λιμανιού για γεύματα με φρέσκα ψάρια, τα οποία εξασφαλίζει καθημερινά ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε τα άλλα εννιά προτεινόμενα, ευρωπαϊκά παραθαλάσσια στέκια που προτείνει ο Ριβς, αυτά περιλαμβάνουν: το καφέ μπαρ "Buža" στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας, το εστιατόριο "Belforte" στην πόλη Βερνάτσα της Ιταλίας, το εστιατόριο "Le Cosmo" στη Βιλφράνς-συρ-Μερ, την παμπ "Cod and Lobster" στο Στάηθς της Αγγλίας, το εστιατόριο "Atlântico" στη Σαλέμα της Πορτογαλίας, το "Ayo's" στην παραλία Μπουριάνα της Ισπανίας για τους φαν της παέλιας, το "Walaker Hotell" στο Σόλβορν της Νορβηγίας, την παμπ "Liverpool Arms" στο Conwy της Ουαλίας και το "Valentino Cocktail & Champagne Bar" στο Rovinj της Κροατίας. Σαν την Ελλάδα πάντως, δύσκολα να βρεις...  πηγή:www.ola-ta-kala.blogspot.gr    /2012/07/10_09.html#more
Την καθαρά Δευτέρα 18.03.2013 στην ΕΡΤ3 στις 14:00 θα προβληθεί η εκπομπή Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥ Ρικ Στιβς για να μάθουμε και ποιος το γράφει!!!!

20130306

5 λόγοι για τους οποίους μια γυναίκα κερατώνει!

Διάβασε πέντε λόγους για τους οποίους μπορεί η σύντροφός σου να σε «κερατώσει»...
5. Προσοχή
Όσο ένας άνδρας ψάχνει το σ ε ξ, έτσι και μια γυναίκα ψάχνει την προσοχή. Είναι σαν τα μικρά παιδιά σε αυτό. Θέλουν όλος ο κόσμος να περιστρέφεται γύρω τους. Θέλει ο σύντροφός της να της λέει πως είναι πανέμορφη, να ρωτάει πως πήγε η μέρα της και, κυρίως, να την ακούει προσεκτικά! Και η αλήθεια είναι πως όταν εκείνη περιποιηθεί τον εαυτό της και βγει έξω, κάποιος θα υπάρχει εκεί έξω που έστω και για μία φορά θα της κάνει κοπλιμέντα.  

4. Ενθουσιασμός
Όταν η ζωή έχει φτάσει να είναι μια προβλέψιμη ρουτίνα, κάπως θα πρέπει να ταραχτούν τα νερά. Και αν αφήσεις μία γυναίκα να το κάνει αυτό, μην είσαι και τόσο σίγουρος πως θα σε χαροποιήσει το αποτέλεσμα. Εσύ είσαι αυτός που με το ταπεραμέντο σου θα πρέπει να την ξεσηκώνεις και να της χαρίζεις αξέχαστες στιγμές. Να θυμάσαι πάντα τον πρώτο μήνα του δεσμού. Μπορεί να μην καταφέρεις την ίδια ένταση και πάθος, αλλά είναι πάντα ένας καλός οδηγός!
3. Σεξ
Ok οι γυναίκες κερατώνουν για συναισθηματικούς λόγους και οι άνδρες απλά για το σεξ. Στον άνδρα δεν είναι ανάγκη να κάνει σεξ με μια άλλη λόγω… έλλειψης! Ακόμη και αν του προσφέρεται σε αφθονία από τη μόνιμη σύντροφό του, εκείνος μπορεί να κερατώνει. Από την άλλη, όταν μια γυναίκα έχει καιρό να κάνει σεξ, θα το ψάξει αλλού. Θυμήσου το «όταν δεν ποτίζεις τον κήπο σου, κάποιος άλλος θα το κάνει»!
2. Θέλει κάτι που δεν έχεις
Κάποια στιγμή μπορεί να γοητευτεί από άλλα πράγματα, που εσύ δεν διαθέτεις. Μπορεί να είναι η δύναμη κάποιου (άκρως αφροδισιακή για μια γυναίκα), η ωριμότητα, τα χρήματα… Θα πρέπει να την κάνεις να εστιάζει σε αυτά που διαθέτεις εσύ, αν δεν θέλεις να την ακούσεις να σου περιγράφει την κρεβατοκάμαρα του αφεντικού της!
1. Απογοήτευση
Όχι απλά σ ε ξουαλική, αλλά απογοήτευση στο σύνολο από αυτό που της προσφέρει η σχέση. Μία γυναίκα, έχοντας στο πλάι της έναν άνδρα αδιάφορο, ειδικά όταν δεν υπάρχουν παιδιά, θα δώσει ευκαιρίες, θα κάνει υπομονή… Όμως από τη στιγμή που δεν βλέπει να αλλάζει τίποτε, ένα απλό φλερτ είναι αρκετό για να την κάνει να πάρει την απόφασή της! Θα δώσει η ίδια ενδιαφέρον στη μίζερη ζωή που ζει δίπλα σου. πηγή: tsekouratoi.gr