20150322

Η δημοπρασία κειμηλίων, η αποποίηση του επωνύμου Ωνάση: Ο σύζυγος της Αθηνάς ξεκαθαρίζει!

Δεν είναι λίγες οι φορές  που η Αθηνά Ωνάση έχει γίνει στόχος αρνητικών σχολίων, με αφορμή την πώληση αντικειμένων και ακίνητης περιουσία της οικογένειας Ωνάση, με την ίδια να φέρεται να θέλει αποποιηθεί του βαρύ της επιθέτου!
Ο σύζυγός της Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Ηello», αποκάλυψε τους λόγους που η Αθηνά Ωνάση, δημοπράτησε τα κοσμήματα της μητέρας της Χριστίνας, πώς νιώθει για τον παππού της Αριστοτέλη αλλά και τί θέλει να χαρίσει στην Ελλάδα.
«Δεν ξέρετε πόσο μακριά από την ζωή μας είναι ο όρος «κοσμικότητα». Η Αθηνά ποτέ δεν ήθελε να ανήκει στο κόσμο των celebrities. Δεν έχει ιδιαίτερα ακριβά κοσμήματα, αφού το 2008 έδωσε σε δημοπρασία στο Christies εκείνα που κληρονόμησε από την μητέρα της Χριστίνα. Ούτε λαμπερές τουαλέτες.»
Σύμφωνα με τον σύζυγό της Αλβάρο, η Αθηνά Ωνάση, αρκετά συχνά επικαλείται τον παππού της Αριστοτέλη, παίρνοντας διδάγματα ζωής από εκείνον.
«Τα γονίδια του Ωνάση όμως βρίσκονται στο DNA της. Εκείνες τις ημέρες που έχασε το άλογο της, σκεφτόταν πολύ τον παππού της Αριστοτέλη, έναν άνθρωπο ο οποίος κατάφερε να δημιουργήσει μια αυτοκρατορία, ξεκινώντας από μηδέν.»
Ενώ απάντησε με τον τρόπο του και σε όλους αυτούς που κατά καιρούς υποστηρίζουν ότι η σύζυγος του θέλει να αποποιηθεί το επώνυμο Ωνάση.
«Στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα αγωνιστεί με τα χρώματα της Ελλάδας. Είμαστε πολύ κοντά στην Ελλάδα ειδικά αυτή την τόσο σημαντική και ευαίσθητη στιγμή για την χώρα. Παρακολουθούμε προσεκτικά την πολιτική και κοινωνική επικαιρότητα. Ελπίζουμε ότι η κατάσταση θα εξελιχθεί με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Όταν παντρευτήκαμε, η Αθηνά αποφάσισε να κρατήσει το ελληνικό επώνυμο της μητέρας της, με το οποίο άλλωστε ταυτίζεται. Έχει ήδη συμμετάσχει σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με τα χρώματα της χώρας της. Θα ήταν ωραίο συμβολικά, αν θα μπορούσε να κερδίσει ένα μετάλλιο»πηγη: α) www.govastileto.gr/lifestyle/celebrities-world/i-dimoprasia-kimilion-i-apopiisi-tou-eponimou-onasi-o-sizigos-tis-a8inas-kseka8arizi/ β)zougla.gr