20110330

Το ψηλότερο ξενοδοχείο στον κόσμο!

Στο Χονγκ Κονγκ βρίσκεται το ψηλότερο ξενοδοχείο στον κόσμο, που άνοιξε και επισήμως τις πόρτες του στις 29 Μαρτίου. Δείτε πόσο κοστίζει η διαμονή με θέα το λιμάνι της Βικτώρια!

Tο Χονγκ Κόονγκ υποδέχθηκε πρόσφατα το πιο ψηλό ξενοδοχείο στον κόσμο. Πρόκειται για το πολυτελές Ritz-Carlton, το οποίο καταλαμβάνει τους ψηλότερους ορόφους - από τον 102ο ως τον 118ο- του Διεθνούς Εμπορικού Κέντρου του Χονγκ Κονγκ και δέχεται πλέον κρατήσεις.

Tο ξενοδοχείο, που για τρία χρόνια, από το 2008, παρέμενε κλειστό, δεσπόζει στον ουρανοξύστη, ύψους 490 μέτρων, απ' όπου η θέα "κόβει" την ανάσα. Διαθέτει 312 δωμάτια, με όλες τις ανέσεις, έξι εστιατόρια, μεταξύ άλλων κινέζικο και ιταλικό, λόμπι, σαλόνι για... τσάι, μπαρ στην ταράτσα του ξενοδοχείου, το Ozone, αλλά και ιδιωτικό εστιατόριο για όσους θέλουν να είναι μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των πολλών. Έχει επίσης συνεδριακό κέντρο, σπα, γυμναστήρια, κέντρα χαλάρωσης, αλλά και τη μεγαλύτερη αίθουσα χορού στην πόλη, με έκταση 930τμ, που φωτίζεται από τεράστιους κρυστάλλινους πολυελαίους, ενώ διαθέτει Wi-Fi σύνδεση παντού, ώστε να μην χρειαστεί να αποχωριστείτε τον υπολογιστή σας ούτε στιγμή. Όλα αυτά βέβαια με το αζημίωτο, αφού ένα απλό δωμάτιο κοστίζει 575 δολάρια τη βραδιά! Αν θέλετε να δείτε περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες μπείτε στην ιστσολίδα του ξενοδοχείου. Φάτε μάτια ψάρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου