20120416

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ; ..

Αρκετά έχουν γραφτεί για τους βλάκες . Απο τον Λεμπέση έως τον Καρζή .Οι βλάκες δεν είναι πάντοτε ανεπιθύμητοι . Οι βλάκες είναι το τσιμέντο που χτίζει αυτοκρατορίες . Οι βλάκες ήταν ουσιώδες συστατικό όλων των πολιτισμών που προυπήρξαν . Δούλεψαν και πολέμησαν για να χτίσουν αυτοκρατορίες με μόνη ανταμοιβή μια ομιχλώδη υπόσχεση για μετά θάνατον ανταμοιβή ! Ακούμε τώρα τελευταία οτι η κρίση είναι η δίκαιη τιμωρία για την σπατάλη των τελευταίων 38 χρόνων . Ο λαός , λένε , είναι βλάξ και πρέπει να τιμωρηθεί . Εντάξει , οπωσδήποτε είναι βλάξ ένας λαός δέκα εκατομμυρίων που δουλεύεται άγρια απο 10 οικογένειες επι 38 χρόνια . Πρέπει όμως να τιμωρηθεί ;  Για να δούμε αναλυτικά αυτή την πρόταση .
ΠΡΩΤΟΝ : Αυτός ο λαός δεν ήταν αδέσποτος επι 38 χρόνια . Είχε κάποια κυβέρνηση . Όταν ένας αφελής ( που έχει κηδεμόνα ) κάνει ανοησίες , το φταίξιμο δεν είναι αποκλειστικά δικό του . Το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης το φέρει ο κηδεμόνας ! Είναι σαν το μωρό να πάρει το πιστόλι απο το συρτάρι και να σκοτώσει τον γείτονα . Δεν θα δικαστεί το μωρό αλλά ο κηδεμόνας που άφησε το πιστόλι αφύλακτο .
Έτσι και στην περίπτωση της Ελλάδος , αυτός που πρέπει να τιμωρηθεί είναι οι κυβερνήτες που επι 38 χρόνια δανειζόταν και διέφθειραν τον λαό με την ατιμωρησία και τα ρουσφέτια .
Αφού σήμερα μπορούν και επιβάλλουν σκληρά μέτρα "για το καλό μας" , σίγουρα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο και στα προηγούμενα 38 χρόνια .

ΔΕΥΤΕΡΟΝ : Όπου δούμε κάποιον βλάκα δεν σημαίνει οτι πρέπει να πάμε και να τον κατακλέψουμε ή να τον τιμωρήσουμε . Μια πιο καλή στρατηγική είναι να τον βάλουμε να δουλέψει για το καλό ΟΛΩΝ . Το κλέψιμο διαρκεί μια μέρα . Η δουλειά του βλάκα θα αποδίδει επ' άπειρον . Αυτό βλέπουμε να γίνεται σήμερα στην Κίνα . Ο απλός Κινέζος εργάτης αισθάνεται οτι η ηγεσία του παίρνει λίγο μεγαλύτερο μισθό απο ότι θα έπρεπε . Δεν αισθάνεται όμως οτι η ηγεσία στρέφεται εναντίον του έθνους . Η κινεζική ηγεσία χρησιμοποιεί τις μάζες της Κίνας με τρόπο τέτοιο που ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΕΙ το κινεζικό έθνος .
Χτίζουν πολεμικές βιομηχανίες , κάνουν έρευνα , επεκτείνονται σε άλλες χώρες ... Το κινεζικό έθνος δυναμώνει κάθε μέρα χάρη στην εργασία εκατομμυρίων αμόρφωτων Κινέζων .
Εδώ βλέπουμε το αντίθετο . Η ηγεσία φαίνεται να ΜΙΣΕΙ το ελληνικό έθνος . Φέρνει ξένους για να εξοντώνουν ανενόχλητα τους Έλληνες . Εξαθλιώνει τους Έλληνες ώστε να φύγουν σε άλλες χώρες . Παρόλο που οι μισθοί έχουν πέσει , δεν κάνει καμμία επένδυση σε οικοτουρισμό και βιοκαλλιέργειες ( όπου η χώρα έχει συγκριτικό πλεονέκτημα ) .
Δεν διασπείρει τον πληθυσμό στην ύπαιθρο ώστε να ασχοληθεί με αγροτικές εργασίες . Τον κρατά άνεργο και εξαθλιωμένο στις πόλεις . Δεν προωθεί σε καίριες θέσεις πολίτες που έχουν αποδείξει οτι έχουν εργατικότητα και καινοτόμο πνεύμα .
Είναι φανερό οτι ένας εμφύλιος πόλεμος έχει ξεσπάσει μέσα σε όλες τις χώρες των Λευκών : Η ηγεσία εναντίον του λαού ! Έκλεισαν όλες τις ντόπιες βιομηχανίες για να έχουν δουλειά οι κινέζικες .
Αφήνουν τους μελαψούς να μπαίνουν και να πολλαπλασιάζονται ανεξέλεγκτα .
Δεν εφαρμόζουν κανένα μέτρο βελτίωσης της υγείας του πληθυσμού . Αφήνουν τον κάθε άρρωστο να πολλαπλασιάζεται ελεύθερα . Προωθούν την ομοφυλοφιλία ώστε να μειωθούν ακόμη περισσότερο οι γεννήσεις μέσα στους Λευκούς .
Καταβάλλουν προσπάθεια να διαλύσουν την υγιή οικογένεια και να την υποκαταστήσουν με αρρωστημένα κατασκευάσματα όπου δύο ομοφυλόφιλοι γονείς θα μεγαλώνουν τους αυριανούς πολίτες . Ποιοί βγαίνουν κερδισμένοι απο αυτόν τον πόλεμο ; Ο Κινέζοι , οι μελαψοί και οι νέγροι .
Ποιός διοικεί ( πραγματικά ) την Λευκή Φυλή ; Τί μυστικές συμφωνίες έχει κάνει με τις άλλες φυλές;
Αυτά είναι τα μέγιστα ερωτήματα που πρέπει να απασχολούν τους σκεπτόμενους (όσους απέμειναν !) .


Κατά ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ μου όλοι οι λαοί είναι ίδιοι . Κατά 98 % βλάκες και κατά 2% εχέφρονες .
Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά του βλακός ;
Πρώτον ( και κυριώτερο ) : Θεωρεί οτι είναι το κέντρον του Σύμπαντος . Τίποτα πολυτιμότερο δεν υπάρχει απο την άθλια ύπαρξή του . Για καμμιά ΙΔΕΑ δεν αξίζει να θυσιαστεί .
Δεύτερον : Εάν η ηγεσία του είναι τίμια γίνεται συνεπής , φιλόπατρης , Μαραθωνομάχος . Εάν αντιληφθεί οτι η ηγεσία του τον πρόδωσε ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ . Αναζητά μεθόδους για να βολέψει τον εαυτούλη του και "άσε τους άλλους να κόψουν τον λαιμό τους" .

ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΕΩΣ ΤΟ 2004 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;

Οι λαοί ιδέα δεν είχαν . Αυτοί που μας δάνειζαν όμως γνώριζαν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ και μας δάνειζαν ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ . Ήθελαν να μας φέρουν εδώ που είμαστε σήμερα .πηγή:: http://www.schizas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου