20120905

H ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΚΛΕΒΟΥΝ!


·         H Ελληνική Ομογένεια αναλαμβάνει δράση για την εξάλειψη της κρίσης χρέους της χώρας. Συνέντευξη στο Creta TV του εξαίρετου γιατρού και Έλληνα προέδρου της οργάνωσης
"Να τελειώσουμε με το δημόσιο χρέος " Ότι μας κρύβουν τα "έγκυρα¨ ΜΜΕ μας τα λέει ο κύριος Λαμπράκης. Ο Αρτέμης Σώρρας  ίσως να είναι ο νέος Εθνικός ευεργέτης .Στο blog έχουμε ανεβάσει και το πρωτοσέλιδο από τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΗΡΥΚΑ της Αυστραλίας με σχετική αναφορά .
H συνωμοσία της σιωπής για την εν λόγω εκπομπή και τα εν λόγω γεγονότα που επιβλήθηκε συντονισμένα από τα "ΜΜΕ" του συρμού των 5 αρχικλεφτών νταβατζήδων που κυβερνάνε την Ελλάδα ,καταδεικνύει πλήρη συγκάλυψη και γιγαντιαία   πολυδιάστατη συνωμοσία της επιτήδειας μούγκας για το ζήτημα.. μη ξαναδείτε τα κανάλια τους. μηδενίστε τους!
·         Mε την τράπεζα της ανατολής οι κύριοι της END θα πρέπει να απαιτήσουν να τους δοθούν τα ονόματα των μετόχων της (ιδιωτικής) τράπεζας της Ελλάδας. Σε αυτά τα ονόματα θα φανούν κυρίαρχοι μέτοχοι Eβραιοσάξονες λόρδοι της Αγγλίας ένας απ' τους οποίους θα είναι ο διαβόητος Ρουτσλιντ, ως οικονομικοί δολοφόνοι και δυνάστες της Ελλάδος από συστάσεως του ελληνικού κράτους.
·         Κατόπιν θα πρέπει να πιέσουν με κάθε δυνατό νομικό τρόπο να τους δοθεί η πλήρη αξία των μετοχών σε χρυσό που εκλάπη από αυτά τα τέρατα και εκτός των άλλων το δάνειο που θα προσφέρουν θα είναι άτοκο και με αποπληρωμή μετά από 10 χρόνια, και πάνω, ώστε να μας δώσουν επαρκή χρόνο να ανακάμψουμε..βέβαια με την Ελλάδα διαβλέπω ότι θα κινηθούν τελείως διαφορετικά από ότι με την Κύπρο η οποία ηλιθιοδώς αρνήθηκε.
·         Με την Ελλάδα θα σηκώσουν όλα τα ελληνικά ομόλογα όπου γης, άρα θα γίνουν ότι είναι η Κίνα σήμερα για τις ΗΠΑ. Με τη διάφορα ότι αυτοί είναι έλληνες και δεν θέλουν να εξοντώσουν την Ελλάδα, όπως θέλει να εξοντώσει η Κίνα τον κόσμο.         
·          Για τον Ουγγρικής καταγωγής  μάλλον είναι παρανόησης, δεν είναι ο Αρτέμης Σώρρας, Οὐγγρος,  είναι  Ἑλλην. Ὁ γνωστός George Soros είναι Οὐγγρος και δεν πρέπει να τον συγχέουμε με τον εν λόγο  ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. πηγή: http://www.schizas.com/site3/
· 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου