20130330

Μην ουρλιάζεις όταν κάνεις σεξ!

Τη γειτονιά σήκωσε στο πόδι, ερωτευμένο ζευγάρι κατά τη διάρκεια των ερωτικών τους περιπτύξεων. Οι δύο νέοι δεν μπόρεσαν να κρύψουν ούτε το πάθος τους, ούτε την ερωτική τους επιθυμία αλλά ούτε και την ανθρωπινή ανάγκη τους για sex. Έτσι λοιπόν κατά τη διάρκεια της ερωτική τους πράξης δεν έλαβαν καθόλου υπόψη τους πως σε μία γειτονιά εκτός από εκείνους συμβιώνουν και άλλοι άνθρωποι οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν ήθελαν να μοιραστούν μαζί τους τις στιγμές της έντονης ηδονής τους. Οι φωνές των δυο νέων προκάλεσαν τον εκνευρισμό των γειτόνων με αποτέλεσμα….Να καλέσουν την αστυνομία για διατάραξη της κοινής ησυχίας!!!

Σύμφωνα με πηγές του ξένου τύπου η νεαρή κοπέλα πληγώθηκε πολύ από την συμπεριφορά των γειτόνων της, αναφέροντας στην αστυνομία πως «δεν μπορείς να ζεις σε μία πόλη που δεν σου επιτρέπει να κάνεις sex όπως και όποτε θες», ενώ ο νεαρός άνδρας δήλωσε απλά απογοητευμένος.

Το θέμα απασχολεί αρκετά τις Αρχές και ιδιαίτερα τον ντετέκτιβ  Trevor Lovegrove της αστυνομίας του Sturt ο οποίος σε δημοσίευμα του στο ξένο τύπο αναφέρει «Οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή μέσα στο σπίτι τους, αλλά όταν οι ενέργειές της προσωπικής τους ζωής έχουν επιπτώσεις στις ζωές των άλλων, η Αστυνομία πρέπει να παρέμβει».πηγή: http://www.gamoi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου