20160304

Μοίρα-Ω! άνθρωπε τη μοίρα σου ποτέ δεν θα την μάθεις όσο κι αν ψάξεις στον ντουνιά το χρόνο σου θα χάσεις πρόσεχε μόνον που πατάς μακριά απ' την αδικία τον άνθρωπο αγάπησε πνίξε κάθε κακία.
- Να μην ξεχνάς όμως ποτέ πως όσο ζεις και υπάρχεις αυτά που ονειρεύεσαι σίγουρα δεν θα τα’ χεις μεγάλες μπόρες και μικρές
σκέψου σε περιμένουν.

Αυτά που δεν φαντάζεσαι δεν βάζεις στο μυαλό σου πώς θα σου τύχουν στη ζωή σε κάθε βήμα που πατάς αυτά θα' ρχοντ' εμπρός σου για να σε κάνουν να δεχθείς αυτά είν' η μοίρα μου να πεις.

AN Μ’ ΑΓΑΠΑΣ

Τις μυρωδιές των λουλουδιών της θάλασσας την αύρα  Και τον αέρα του βουνού Θέλω να σού χαρίσω Πεσ' μου μονάχα αν μ' αγαπάς Αν μου το λες αλήθεια Ή μόνο από συνήθεια. Κοντά σου θάθελα να ζω Με μια αγάπη αιώνια τις σκέψεις μας να ενώσουμε Στη θαλπωρή της ζεστασιάς Στο κρύο του χειμώνα.Την ομορφιά της άνοιξης Μαζί θέ να τη ζήσωμε Αν εμπόδιο δεν θα βρεθεί Μαζί αν προχωρήσουμε 
Φθάνει μονάχα αν μ' αγαπάς.

Υ.Γ. Την ευτυχία για να βρεις πρέπει να ξέρεις να την ζεις.... 
Ελένη Ν. Τσάκωνα

Η εικονιζόμενη Κυρία είναι 100 ετών διατηρεί σελίδα δική της στο  Face book και η φίλη μου η Κιtty μου μίλησε γι΄αυτήν. Τα ανωτέρω είναι οι ποιο πρόσφατες αναρτήσεις της. Τις μοιράζομαι μαζί σας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου