20100324

Συζητηση με φιλο

Μετα το σημερινο πρωϊνο ξυπνημα στις 04:00, η αδιαθεσια, οι εμετοι, οι φοβεροι πονοι στο στομαχι και η πτηση για Τοροντο στις 06:55. Σκεφθηκα λοιπον τι "εργαλεια" εχουν οι γυναικες οταν εχουν ναρκισισμο και ανασφαλεια για να επιβεβαιωθουν οτι ο συντροφος τους τις αγαπα. Συμπαρασταση σκεφτηκα, για επιβεβαιωση της αγαπης μου και της αφοσιωσης μου, παραδοση λοιπον του φαρμακειου στην ταξιδευτρια μετα τις οδηγιες της φαρμακοποιου του αερολιμενα Ελ. Βενιζελος και μετα απο πτηση 13 ωρων η συνεχεια. Η αληθεια ειναι πως οποιος εχει θυμο για το αλλο φυλο, δεν θα νοιωσει ποτε ασφαλεια και επιβεβαιωση της αγαπης του αλλου. Οι ωρες περασαν, η συναντηση με τους μακρυνους συγγενείς εδειξε πως για μια ακομη φορα γνωριζα τα αιτια της αδιαθεσιας και επιβεβαιωθηκα.
Μετα απο συζητηση με φιλο και κοιταζοντας καλυτερα τα ιστολογια που παρακολουθει καταλαβα πως αρκετες φορες εχει δικιο να εμπιστευεται περισσοτερο τους φιλους που ο ιδιος επιλεγει στο διαδυκτιο απο ανθρωπους που ......... αγαπα.-
Αμα σου βγουν τα σωψυχα στο blog τυφλα να εχουν οι θυσιες, οι αγωνιες, και οι ταλαιπωριες που εχεις υποβληθει στην ζωη σου. Εχεις δικιο φιλε στο blog τα " ανταμωματα " καμια φορα ειναι απο "καρμα". Ευχαριστω για την φιλοξενια και θα σε ενημερωσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου