20101019

Χαμηλό επίπεδο

Σαρδέλες παστές Λέσβου
Οι καλές παπαλίνες, όπως λέγονται στη Λέσβο, ψαρεύονται στον κόλπο της Καλλονής.
Επειδή, όμως σύμφωνα με τους διατροφολόγους, είναι πλούσιες σε Ω3, ωφέλιμες για την καρδιά και μια από τις τροφές που φτιάχνουν τη διάθεση, αξίζει να τις απολαμβάνουμε όλο τον χρόνο, παστές, σύμφωνα με την συνταγή του νησιού.
Ο άνθρωπος που με μύησε και μου δίδαξε τον μαγικό κόσμο της blogosfairas, διάβασε το μολυσμένο με υιούς blog που οι ανώνυμοι ( αλλά στην ουσία επώνυμοι μαλάκες,και μάλιστα ορισμένοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι ) ως και διάφορα αλκόλια του νησιού μας, βγάζουν το δηλητήριο που έχουν κάτω από την βρώμικη γλώσσα τους. Ευτυχώς που το χύνουν με τα καντάρια εκεί ,γιατί άμα δαγκώσουν την γλώσσα τους θα δηλητηριαστούν. Διαβάζοντας τα σχόλια κάτω από το συγκεκριμένο blog ,στο άρθρο «Κανονιοβολισμοί» στην Ύδρα… ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ ΤΟΥ….. κατάλαβε πως το επίπεδο των εκλογών στο νησί μας είναι πολύ χαμηλό. Πολύ πιο κάτω από τον αφαλό. Δυστυχώς γιατί ο τόπος είναι πολύ όμορφος και μαγικός ,που ίσως για αυτό κάποιοι τρελαίνονται.
Μολις τελειώσουν οι εκλογές κάποιοι θα πρέπει να αποδείξουν ,εκεί που πρέπει πως ζούνε στο νησί; ποιός τους ταϊζει; και άλλα πολλά.....!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου